Thursday, December 30, 2010

Kome je smetao blog "Neretva River In Peril" - provaljen (hakovan) i obrisan !

Decembra 28, 2010 su mi upali u Google račun, YouTube kanal, Neretva River In Peril blog, naravno, sve što je imalo veze sa Neretvom i energetskim lobijem, branama, EFT i sl. je obrisano i zatvoreno - smeta im kad želite iskazati svoje mišljenje ili protivljenje !!!

Velika govna, dodao bih!
Prvi put od kad sam na Internetu doživio sam da mi neko provali u (Google) račun, rasturi i zatvori YouTube kanal sa klipovima o Neretvi i branama, video klipove o endemskim neretvanskim pastrmkama; zatim uđe na Blogger i obriše mi 7 blogova od kojeh su mi najvažniji 2, onaj o Neretvi  (http://neretva-riverinperil.blogspot.com) i ovaj o neretvanskim pastrmkama !



Uspio sam povratiti Google račun i djelimično Blogger, međutim od 7 blogova nisam vratio najvažniji, Neretva River In Peril o Gornjoj Neretvi i branama, a YouTube je sjeban i nisam vratio ni račun pa tako ni video-klipove.

Nadam da je stvar potpuno jasna, bezobzira...

Santa

2 comments:

Joseph Bell said...

Nekom smetaju pastrmke, a nekom labudovi na vrelu Bosne. Na vrelu Bosne više ne vidim pastrmke ali ako mogu da opstanu u fekalijama onda je to sigurno nova autohtona riblja vrsta u BiH koja se zove PASTRMKA GOVNARA.

Što se tiće brana na NEretvi i to je sad jasno. Trebale su da budu napravljene iz fiktivnog slovenačkog dioničarskog kapitala koji kao i u BiH vrijedi najviše 3% stvarne tržišne vrijednosti.
Tri muhe jednim udarcem: Oprano milijardu maraka. Privreda prezadovoljna procvatom ( Hećo se svaki dan slika na TV1). Brana će se uredno otplaćivati strujom 30 godina. Ima i četvrta. Kada bude brana nema više pastrmki koje žive samo u pitkoj vodi pa se u buduću akumulaciju može bacati i radioaktivni otpad iz Evrope. E tek tu je prava zarada. Pravi el Dorado jer policija i tužilaštvo služe za njihovu zaštitu a ne kao u EU za krivično gonjenje.

E sad što se napadaju blogovi, trebalo bi u svrhu podrške demokraciji u svijetu obavijestiti Google. Od domaće javnosti malo je fajde. Treba angažovati strana udruženja za zaštitu prirode da dolaze u BiH i vode promotivne kampanje. Sve drugio je borba sa vjetrenjačama.

Sretnija nova 2011.

Unknown said...

Poštovani!
Čitajući Vaše stranice,prepoznah čovjeka kome je stalo do Neretve,ljubav prema neretvi kroz jasnu pisanu riječ je evidentna.Udruženje sportskih ribolovaca Konjic je sada upravitelj voda na opčini konjic ali trenutno nije u mogučnosti da se bori protiv raznih parazita koji nastoje da od ljepotice kakva je Neretva stvore bjelosvjetsku deponiju,odnosno korito bez vode, a samim tim i bez flore i faune koju su već dosada dobrim dijelom uništili.
Ovim putem Vas molimo da stupimo u kontakt da postanete aktivni član udruženja kako bi nama olakšali da opstanemo uz vašu stručnu pomoč.Adresu udruženja znate,molimo Vas da nam odgovorite.Mitko Pirkić,rakitnica2011@gmail.com.

Post a Comment

Real Time Web Analytics